Nieuwbouw

Nieuwbouw

Zoekt u een nieuwbouw huis?

Het kopen van een nieuwbouw woning is een heel ander proces dan het kopen van een bestaand huis. Normaal gesproken koopt u de nieuwbouw woning van een tekening. Op welke specifieke zaken moet u dan letten? Welk meer- of minderwerk wilt u laten uitvoeren? Waarop moet u letten bij het tekenen van de koop- aanneem overeenkomst? Het is prettig daarbij begeleid te worden door de deskundigen van Halbertsma van den Boom. Kijk hier voor meer informatie over onze hypotheekvormen.

De volgende nieuwbouw projecten bij ons in de verkoop:

Nieuwbouwproject Wilgenkamp in Odijk


 

 

 

START VERKOOP NIEUWBOUWPROJECT “WILGENKAMP”, aan de Singel (t.h.v. nr. 54) in Odijk.

Een kleinschalig woningbouwproject waar vier zeer ruime en luxe villa’s met aansprekende architectuur aan een eigen woonstraat worden gerealiseerd. Vrijstaande villa’s met een riante living, woonkeuken en vier tot vijf slaapkamers, een grote garage, een tuin rondom aan een eigen woonstraat. De villa’s hebben een oppervlak van circa 185m² en perceeloppervlakten variëren van 421 tot 514m².

 

Project ‘t Burgje in Odijk

 

 

 

 

Het project ‘Buurtschap Het Burgje’ gaat uit van circa 140 woningen die rondom twee unieke hotspots, het Burgje en de Heuveltjes, liggen. In beide hotspots staat de rijke geschiedenis (archeologisch en cultuurhistorisch) én de relatie met het omliggende landschap centraal.

Het beste van beide werelden is de basis van Buurtschap Het Burgje; genieten van de vrijheid van landelijk wonen in Odijk én de vruchten plukken van alle (werk)mogelijkheden en faciliteiten die Utrecht biedt. Het Science Park en de stad Utrecht liggen maar op een kwartiertje fietsafstand.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.buurtschaphetburgje.nl .

Project Krullelaan in Zeist

 

 

 

De Krullelaan is één van de markante lanen van Zeist. Het in de vorige eeuw als Hertenlaantje aangeduide zandpad werd door Christoffel Timmerman, eigenaar van de aan dit laantje gevestigde kuiperij, verhard met de uit zijn werkplaats afkomstige krullen. Het lag daarom voor de hand, dat deze laan de naam Krullelaan kreeg.

Drukkerij Vonk vestigde hier op nummer 1 zijn drukkerij. In de jaren ’70 werd de drukkerij overgenomen door installatiebedrijf Geytenbeek. Dit bekende Zeister loodgietersbedrijf mocht zich er na zijn 100 jarige bestaan zelfs Koninklijk noemen.

Met respect voor deze historie worden er op deze locatie nu 7 stadswoningen en 2 appartementen ontwikkeld. De voormalige kantoorruimte van de firma Geytenbeek zal worden herbouwd tot 2 appartementen, waarvan er 1 met tuin en 1 met een groot dakterras. De 7 stadswoningen zijn ruim bemeten en hebben een tuin aan de achterzijde.

Functionaliteit en moderne architectuur zijn de uitgangspunten van deze ontwikkeling. Dit in combinatie met duurzame bouw wat blijkt uit onder andere het “gasloos” bouwen, de standaard geleverde zonnepanelen en de gekozen materialen.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op de projectwebsite www.krullelaan.nl, voor vragen kunt u uiteraard contact opnemen met ons, tel. 030 691 9104

Bent u projectontwikkelaar?

Lokale marktkenners, dat zijn wij bij Halbertsma van den Boom. Door jarenlange ervaring met nieuwbouwprojecten én omdat we dagelijks in de regio’s De Utrechtse Heuvelrug en De Krommerijnstreek actief zijn, kennen wij de behoefte van de woonconsument en weten wij wat reële prijzen zijn.

Halbertsma van den Boom is aangesloten bij de ‘NVM’. Daardoor weten wij de woonbehoefte van de consument onderbouwd te vertalen naar goede en marktconforme productontwikkeling. Als NVM Makelaar beschikken wij ook over relevante en actuele kennis en kunde op gebied van vastgoedontwikkeling, publiek- en privaatrecht, bouwkunde, marktanalyse, marketing en verkoop of verhuur.

Justus Halbertsma gaat graag met u in gesprek.

rond_justus

Opdrachtgevers waarmee Halbertsma van den Boom samenwerkt