Nieuwbouw

Zoekt u een nieuwbouw huis?

Het kopen van een nieuwbouw woning is toch een heel ander proces dan het kopen van een bestaand huis. Normaal gesproken koopt u de nieuwbouw woning van een tekening. Op welke specifieke zaken moet u dan letten? Welk meer- of minderwerk wilt u laten uitvoeren? Waarop moet u letten bij het tekenen van de koop- aanneemovereenkomst?

Het is prettig daarbij begeleid te worden door de deskundigen van Halbertsma van den Boom.

Actueel project:

Project ‘t Burgje in Odijk

Het project ‘Buurtschap Het Burgje’ gaat uit van circa 140 woningen die rondom twee unieke hotspots, het Burgje en de Heuveltjes, liggen. In beide hotspots staat de rijke geschiedenis (archeologisch en cultuurhistorisch) én de relatie met het omliggende landschap centraal.

Het beste van beide werelden is de basis van Buurtschap Het Burgje; genieten van de vrijheid van landelijk wonen in Odijk én de vruchten plukken van alle (werk)mogelijkheden en faciliteiten die Utrecht biedt. Het Science Park en de stad Utrecht liggen maar op een kwartiertje fietsafstand.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.buurtschaphetburgje.nl Je bent dan als eerst op de hoogte van de ontwikkelingen én je hebt als eerste de mogelijkheid een optie te nemen.

 

Bent u projectontwikkelaar?

Lokale marktkenners, dat zijn wij bij Halbertsma van den Boom. Door jarenlange ervaring met nieuwbouwprojecten én omdat we dagelijks in de regio’s De Utrechtse Heuvelrug en De Krommerijnstreek actief zijn, kennen wij de behoefte van de woonconsument en weten wij wat reële prijzen zijn.

Halbertsma van den Boom is aangesloten bij de ‘NVM’. Daardoor weten wij de woonbehoefte van de consument onderbouwd te vertalen naar goede en marktconforme productontwikkeling. Als NVM Makelaar beschikken wij ook over relevante en actuele kennis en kunde op gebied van vastgoedontwikkeling, publiek- en privaatrecht, bouwkunde, marktanalyse, marketing en verkoop of verhuur.

Justus Halbertsma gaat graag met u in gesprek.

rond_justus

Opdrachtgevers waarmee Halbertsma van den Boom samenwerkt: