Boomgaardweg 11, Odijk

Bent u opzoek naar een VRIJSTAANDE woning met twéé grote MULTIFUNCTIONELE ruimtes op een ruim perceel met veel (verbouwings)mogelijkheden? Dan kan deze woning écht iets voor u zijn

Bent u opzoek naar een VRIJSTAANDE woning met twéé grote MULTIFUNCTIONELE ruimtes op een ruim perceel met veel (verbouwings)mogelijkheden? Dan kan deze woning écht iets voor u zijn.

Het betreft een vrijstaande woning op een perceel van 397m2 in het centrum van Odijk. De hoofdtuin bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is gelegen op het zuid-oosten. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee grote multifunctionele ruimtes, welke gebruikt kunnen worden als bijvoorbeeld werk- of hobbyruimte, maar zèlfs als winkel aan huis. De bestemming van het perceel betreft centrumdoeleinden. Voor meer informatie over dit bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de bijlage in brochure "Bestemmingsplan Dorp Odijk 2012".

Aan de rechterkant van de woning bevindt zich een garage met mogelijkheid tot parkeren van uw auto en/of het stallen van uw fiets(en).

De woning ligt midden in het centrum van Odijk en op loopafstand van allerlei voorzieningen. Het huis is in 1935 gebouwd en heeft een woonoppervlakte van 132m2.

Beginnen uw handen al te jeuken om aan de slag te gaan in deze woning en staat u te popelen om hier uw droomhuis van te maken? Plan dan snel een bezichtiging in om de (verbouwings)mogelijkheden met eigen ogen te bekijken!

Ligging:
Odijk ligt midden in het land, net onder de rook van Utrecht. De woning ligt centraal in het dorp, op loopafstand van de winkels van het gezellige dorpscentrum, openbaar vervoer, scholen, speeltuinen en vele sportaccommodaties. Op fietsafstand liggen onder andere het NS-station van Driebergen/Zeist, Utrecht Science Park De Uithof met daarop gevestigd o.a. de Universiteit Utrecht en het ziekenhuiscomplex Universitair Medisch Centrum Utrecht.

De woning is gunstig gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen A12, A27 en A28, maar ligt tevens in een zeer groene omgeving met volop natuur en wordt omgeven door mooie wandel- en fietsroutes.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met trap naar 1e verdieping en trapkast, slaapkamer, badkamer, separaat toilet. Aan de linkerkant treft u de woonkamer met keuken en aan de rechterkant bevinden zich 2 multifunctionele ruimtes (waarvan één voormalig winkelpand). In de achterste ruimte bevindt zich tevens een wasmachine-aansluiting.

Eerste verdieping:
Steile trap naar eerste verdieping. Ruime overloop met diverse inbouwkasten en twee slaapkamers.


Bijzonderheden :

- Op de woning zit een centrumbestemming. Hierdoor is het mogelijk dat er eventueel een winkel aan huis gehouden kan worden. (Zie bijlage in brochure "Bestemmingsplan Dorp Odijk 2012")
- In verband met de ouderdom van de woning zal in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.
- Omdat verkoper niet zelf in de woning heeft gewoond zal er in de koopakte een niet-bewonersclausule worden opgenomen.
- Het dak van de garage is in 1994/1995 vervangen.

Soort woning eengezinswoning
Type woning vrijstaande woning
Aantal verdiepingen 2
Aantal kamers 6
Waarvan slaapkamers 3
Aanvaarding in overleg
Bouwvorm bestaande bouw
Ligging aan rustige weg
Inhoud 612 m3
Oppervlakte wonen 132 m2
Oppervlakte overig 5 m2
Oppervlakte perceel 397 m2
Bouwjaar 1935
Onderhoud binnen matig
Onderhoud buiten redelijk
Isolatie gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel
Verwarming elektrische verwarming
CV Ketel
Voorzieningen
Tuinen voortuin,zijtuin,plaats
Positie van tuin zuidoost
Oppervlakte van tuin 110
Garage aangebouwd steen
Verkocht onder voorbehoud

Vergelijkbare woningen

Misschien zijn deze opties ook interessant voor u.